Skip to content Skip to footer

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox la JiP 12

Dăm timpul înapoi la Jazz in the Park cu Scott Bradlee’s PMJ!

Parcul Etnografic va fi gazda unui concert de neuitat cu Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox la JiP 12. Hituri ale momentului transformate în capodopere jazz și swing, de parcă am face un salt în epoca de aur. E prima oară când PMJ vine să ne încânte la în Cluj, și o fac într-un mare stil – sărbătoresc un deceniu de când ne încântă pe ritmuri de altădată, plus o mie de spectacole care ne-au lăsat gura apă.

„Bad Romance” a lui Lady Gaga, dar cu un twist de cabaret din anii ’20. Sau de „Creep” de la Radiohead, dar făcut să sune ca un standard jazz. Asta fac artiștii din PMJ – iau piesele care ne-au marcat pe toți și le dau o nouă viață, într-un mod prin care numai ei știu să-l facă.

Totul a început cu Scott Bradlee, un pianist care și-a unit gașca de prieteni muzicieni în Queens, New York, pentru a-și urma pasiunea. Și uite-așa, dintr-un grup mic, Postmodern Jukebox a ajuns să cuprindă peste 70 de artiști de top, cu turnee în toată lumea și un fanbase care așteaptă fiecare concert ca pe o sărbătoare. Pe bune, fanii chiar vin îmbrăcați ca în epocile muzicale pe care le adoră, transformând fiecare concert PMJ într-o mașină a timpului.

Scott Bradlee însuși spune că secretul lor stă în pasiunea pentru muzica de altădată și în dorința de a scoate în față talente incredibile. Așa că, turneul lor de 10 ani e mai mult decât o sărbătoare, e o dovadă de dragoste pură pentru muzică și pentru noi, fanii.

Și nu uitați, la JiP 12 nu vin doar ei. Avem o listă tare cu artiști de top, de la legendele Cymande, la maestrul Avishai Cohen Trio și multe alte surprize care abia așteaptă să vă dea lumea peste cap. Pregătiți-vă să trăiți magia, să dansăm și să simțim împreună vibe-ul Jazz in the Park. Ne vedem acolo!


Go to Top

Subscribe TO THE NEWSLETTER

AND YOU'LL RECEIVE A 10% DISCOUNT ON THE FESTIVAL MEMBERSHIP

Jazz in The Park Competition