Skip to content Skip to footer

Fă cunoștință cu Juriul Competiției Jazz in the Park 2023

Stimați prieteni și urmăritori,

Vă prezentăm juriul concursului Jazz in the Park din 2023!!

Horea Marc este stage managerul Jazz in the Park, încă de la începuturile festivalului. Experiența sa în organizarea de evenimente și muzică a contribuit la modelarea festivalului așa cum îl știm acum. A absolvit Academia de Muzică “Gheorghe Dima”, specializându-se în percuție. Împreună cu echipa Jazz in the Park, a organizat peste 400 de concerte și a avut ocazia să vadă spectacole susținute de unii dintre cei mai importanți artiști de jazz, din culisele scenelor lor.

 

Laura Orian și-a început cariera muzicală alături de formația SENSOR din Cluj, care a adus la acea vreme o abordare foarte fresh pe piață. Au concertat pe scene importante, atât la nivel național, cât și internațional. Acum, Laura își dedică timpul lucrului cu tinerii muzicieni și este foarte bine conectată cu scena internațională de jazz.

 

 

Dénes Pécsi-Szabó este fondatorul Up Music Budapest, co-fondator al Budapest Showcase Hub și membru al Consiliului Internațional al Managerilor de Muzică (IMMF) din Ungaria. Misiunea sa este de a conecta muzica de calitate cu publicul potrivit. El reprezintă cinci formații cu sediul în Budapesta ca manager și le-a trimis în turnee internaționale în trei continente în ultimii zece ani. Artiștii Up Music Budapest au susținut peste 200 de concerte în 2022.

 

Teodor Pop este liderul și pianistul formației JazzyBIT din Timișoara. S-a îndrăgostit de pian la vârsta fragedă de 4 ani și a studiat muzica clasică până la vârsta de 14 ani, când s-a alăturat cursurilor de jazz de la Școala Populară de Artă Francisc Hubic din Oradea. A continuat să cânte jazz, rock și blues în mai multe proiecte după ce s-a mutat la Timișoara pentru studii universitare. În 2011, a înființat formația JazzyBIT împreună cu Mihai Moldoveanu și Szabo Csongor Zsolt – au lansat 3 albume și au susținut peste 250 de concerte în 20 de țări de pe 3 continente în cei 11 ani de activitate.

 

Împreună, ei vor decide care formație va câștiga premiul întâi în acest an, dar și care sunt cei mai buni muzicieni individuali din competiție, precum și cele mai bune compoziții.

Ei vor juriza în baza a 5 criterii:

  • Coeziunea trupei
  • Calitatea interpretării
  • Conexiunea cu publicul
  • Originalitatea compozițiilor
  • Adaptarea trupelor la regulile festivalului

Fie ca cea mai inspirată trupă să câștige!

Go to Top

Abonează-te la newsletter

ȘI PRIMEȘTI UN VOUCHER DE 10% REDUCERE
PENTRU ABONAMENT

Festivalul Jazz in The Park