Skip to content Skip to footer

TERMS and conditions

 1. INTRODUCERE
 • Accesând și utilizând acest website, acceptați, fără limitări sau orice alte calificări, prezentele condiții și înțelegeți că orice alte acorduri între dumneavoastră și organizatorul Jazz in the Park se supun în totalitate acestor Termeni și Condiții.
 • “Termeni şi Condiții” constituie acordul legal dintre dvs., în calitate de utilizator/client, şi Organizator. Înainte de a utiliza acest site, înainte de a intra într-o relaţie contractuală cu Organizatorul, vă recomandăm să citiţi în prealabil aceşti Termeni şi Condiţii. Accesarea si vizitarea website-ului şi achiziţionarea biletelor de acces înseamnă acceptarea în totalitate şi necondiţionată a acestor Termeni şi Condiţii.
 • Termenii şi condiţiile pot fi modificate oricând de către Organizator, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Modificările şi informaţiile privind valabilitatea acestora vor fi postate pe site-ul oficial https://jazzinthepark.ro/, în vederea informării utilizatorilor/clienţilor. Prin urmare, vă aducem la cunoştinţă faptul că trebuie să vă raportaţi în mod regulat la această politică pentru a verifica conţinutul actualizat al acesteia.
 • Prezenta politică vizează întreg ecosistemul de evenimente oferit de către Organizator, respectiv: Festivalul Jazz in the Park, Concursul Jazz in the Park și alte proiecte coordonate de către Organizator. Prezenta politică reprezintă setul general de reguli aplicabile, în anumite situaţii existând totuşi posibilitatea ca Organizatorul să stabilească parametrii specifici de funcţionare pentru un anumit eveniment, sens în care se vor indica prin politici/acte distincte care sunt prevederile speciale vizate. În situaţia în care prin reglementări speciale/distincte se vor stabili termeni şi condiţii diferite faţă de cele din prezenta politică, atunci primele vor avea întâietate.
 1. DEFINIREA UNOR TERMENI
 • Organizator – reprezintă Asociaţia Fapte, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Donath nr. 192 ap. 12, jud. Cluj, având CIF: 31425230, reprezentată de Alin Vaida, în calitate de director executiv, sau/și Asociația Beyond the Line Production, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Al. Vlahuță bl. Lama A, ap. 25, jud. Cluj având CIF: RO31425273, reprezentată de Alin Vaida, în calitate de președinte, în funcție de proiectul/evenimentul vizat.
 • Contract– reprezintă contractul la distanţă încheiat între Organizator şi utilizator, fără prezenţa fizică simultană a acestora, contract ce se încheie la momentul confirmării, pe un suport durabil (prin email) de către Organizator a finalizării tranzacţiei, respectiv furnizarea biletului de acces.
 • Document – prezenta Politică privind Termenii şi Condiţiile, care guvernează raporturile dintre Organizator şi utilizator şi care va fi interpretată în conformitate cu legea română. Orice neconformitate sau nevalabilitate a unei părţi sau clauze din prezentul Document cu alte prevederi legale aplicabile nu are efecte asupra valabilităţii şi legalităţii celorlalte prevederi din prezentul Document.
 • Produs/Serviciu – orice serviciu care poate fi prestat conform legii şi care nu încalcă limitele impuse prin acești Termeni şi Condiții.
 • Prelucrarea datelor cu caracter personal – a se vedea Politica de confidențialitate.
 • Tranzacţie – reprezintă operaţiunea prin care se procesează plata aferentă achiziţionării biletului de acces sau a unor servicii adiacente oferite de Organizator;
 • Client –  orice persoană fizică care a achiziţionat un bilet valid la unul dintre evenimentele Organizatorului;
 • Vizitator – orice persoană care accesează site-ul https://jazzinthepark.ro/;
 • Website – reprezintă site-ul https://jazzinthepark.ro/ precum şi orice secţiune sau subpagină a acestuia. Site-urile şi/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce aparţin unor terţi şi care sunt accesate de către clienţi ca urmare a legăturilor sau redirecţionărilor disponibile pe site-ul https://jazzinthepark.ro/ nu fac obiectul şi nici nu intră în sfera acestei definiţii.
 1. CONDIȚII DE UTILIZARE
  • Accesarea şi utilizarea acestui website se realizează în acord cu și se supune în totalitate cu prevederile prezentului Document şi a politicilor adiacente, respectiv Politica de confidențialitate şi Politica privind utilizarea modulelor c
  • Prin utilizarea acestui website sunteţi de acord şi acceptaţi implicit aplicabilitatea prezentelor prevederi.
 1. Festivalul JAZZ IN THE PARK
  • Scopul Festivalului Jazz in the Park este de a promova muzica de calitate, creând un context special pentru publicul participant să o asculte, în care sunetul muzicii este în simbioză cu energia locului și cu activitățile pe care le punem la dispoziție.
  • Pentru regulile specifice aplicabile Festivalului Jazz in the Park puteţi accesa regulamentul utilizând următorul link: https://jazzinthepark.ro/regulament/. Acest regulament, împreună cu politicile conexe se aplică tuturor participanţilor/vizitatorilor/voluntarilor etc. pe toată durata desfășurării
  • Prin achiziţionarea biletului de acces, declaraţi că aţi citit integral şi acceptaţi Regulamentul Festivalului Jazz in the Park astfel cum este prezentat pe site-ul oficial.
 1. Concursul Internaţional JAZZ IN THE PARK
  • Scopul Concursului Internaţional Jazz in the Park este de a promova muzicieni emergenți și muzica de calitate, creând un context special pentru publicul participant să îi asculte.
  • Pentru regulile specifice aplicabile Concursului Internaţional Jazz in the Park puteţi accesa regulamentul utilizând următorul link: https://jazzinthepark.ro/regulament-concurs/. Acest regulament, împreună cu politicile conexe se aplică tuturor participanţilor/vizitatorilor/voluntarilor etc. pe toată durata desfășurării
 1. DREPTURI DE AUTOR
  • Organizatorul deține titlul deplin și complet asupra fișierelor, pozelor și materialelor publicate pe website, precum și toate drepturile de proprietate intelectuală ce decurg din acestea.
  • Toate mărcile și logourile sunt deținute de către Organizator și nicio persoană sau entitate nu are dreptul să le copieze sau utilizeze în niciun mod.
  • Folosirea, preluarea, copierea sau modificarea fără acordul Organizatorului a oricăror elemente grafice/de design/structurale etc. prezente pe acest site este strict interzisă. Orice încălcare a drepturilor Organizatorului şi a Partenerilor acestuia intră sub incidenţa legii şi va fi soluţionată de entităţile abilitate în acest scop.
 1. CONFIDENȚIALITATE
  • Organizatorul va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care clienţii și vizitatorii le vor furniza. Partajarea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în Politica de confidențialitate.
  • Dacă pentru o anumită achiziţie există suspiciuni privind securitatea datelor sau privind o posibilă utilizarea abuzivă a site-ului, ori utilizarea unor informaţii/date false, Organizatorul va lua de îndată măsurile care se impun, cu notificarea prealabilă a persoanei vizate.
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal şi regulile de protecţie a acestora pot fi accesate aici.
  • Organizatorul respectă și protejează dreptul la protejarea datelor cu caracter personal a utilizatorilor/vizitatorilor acestui website şi are obligația de a administra în condiții de sigurantă și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate.
 1. POLITICA DE VÂNZARE ONLINE
  • Pentru anumite secţiuni ale site-ului, Organizatorul oferă posibilitatea achiziţionării de bilete pentru evenimentele pe care le organizează (cum ar fi, spre exemplu, secţiunea dedicată Festivalului Jazz in the Park – https://jazzinthepark.ro/acasa/). Secţiunile prezentei politici care vizează politica de vânzare online se aplică doar acelor secţiuni unde achiziţionarea de bilete şi/sau alte servicii este disponibilă.
  • Toate preţurile serviciilor afişate pe website sunt exprimate în lei (RON) și sunt purtătoare de TVA. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând preţurile afişate pe site.
  • Informaţiile utilizate pentru descrierea serviciilor disponibile pe site (texte, imagini, prezentări multimedia) nu reprezintă obligaţii contractuale pentru Organizator, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
  • Contractul dintre Organizator și Utilizator se consideră încheiat la momentul confirmării, pe un suport durabil (prin email) de către Organizator sau Partenerii acestuia a acceptării solicitării transmise de Client, ca urmare a finalizării procedurii de plată.
  • Vă recomandăm să acordaţi o atenție sporită la momentul plasării comenzii cu privire la datele pe care le furnizaţi.
 1. PROCEDURA DE ACHIZIŢIONARE
  • În situaţia în care Organizatorul oferă posibilitatea achiziţionării de bilete pe site-ul propriu, atunci persoanele interesate pot efectua comenzi pe site-ul https://jazzinthepark.ro/ urmând a finaliza comanda prin efectuarea plăţii prin una dintre modalităţile indicate expres.
  • Pentru site-ul https://jazzinthepark.ro/ toate plăţile se realizează prin intermediul procesatorului de plăţi https://iabilet.ro/. În acest sens, pentru plăţile efectuate prin intermediul IaBilet.ro sunt aplicabile regulile specifice ce pot fi regăsite aici: https://jazzinthepark.iabilet.ro/terms/ro/.
  • În cazul plăţilor online, Organizatorul nu este şi în niciun caz nu poate fi ţinut responsabil pentru vreun cost suplimentar suportat de cumpărător, incluzând, dar nefiind limitat la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru suportarea acestor costuri suplimentare aparţine exclusiv cumpărătorului.
  • Vă aducem la cunoştinţă faptul că simpla adăugare a unui bilet în coşul de cumpărături nu atrage în mod automat şi înregistrarea comenzii. Comanda va fi înregistrată doar după parcurgerea tuturor paşilor necesari, înregistrarea fiind confirmată la momentul recepţionării de Client a email-ului de confirmare, care conţine toate informaţiile, detaliile şi specificaţiile serviciilor adăugate în coş, dar şi costurile totale aferente.
  • De asemenea, vă aducem la cunoştinţă faptul că Organizatorul şi partenerii acestuia vor confirma comanda utilizând exclusiv informaţiile introduse de către dvs. la momentul plasării comenzii. În acest sens, vă solicităm să acordaţi o atenţie deosebită la momentul completării informaţiilor referitoare la comandă în paşii premergători finalizării acesteia.
  • Pentru informaţii referitoare la dreptul de retragere din contract, restituirea preţului biletelor achiziţionate şi condiţiile de restituire, vă rugăm să vă raportaţi la politica de vânzare a biletelor accesibilă aici: https://jazzinthepark.iabilet.ro/terms/ro/.
 1. GARANŢII. LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII
 • Organizatorul va fi responsabil faţă de Client pentru toate obligaţiile asumate prin Contract şi prin intermediul acestei Politici. Astfel, vă aducem la cunoştinţă că Organizatorul va putea cesiona şi/sau subcontracta anumite servicii cu scopul îndeplinirii complete a tuturor obligaţiilor asumate faţă de Client, fără vreo informare sau acord al acestuia din urmă.
 • Organizatorul nu va fi responsabil pentru eventuale situaţii prejudiciabile pentru Client şi care rezultă din nerespectarea de către acesta din urmă a prezentului Document şi/sau a legislaţiei în vigoare aplicabile.
 • Organizatorul nu poate fi ţinut responsabil pentru prejudiciile suferite de către Client, direct sau indirect, ce rezultă din nefolosirea sau din folosirea incorectă a informaţiei prezentate pe site.
 1. SECURITATE
 • Efectuarea de operațiuni neautorizate ca: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului etc. asupra acestui website, vor fi pedepsite conform legii.
 1. INFORMAŢII UTILE PENTRU UTILIZATORI
 • Ca utilizator, înțelegeți și sunteți de acord cu următoarele informaţii:
 1. Să primiți ocazional newslettere (e-mailuri) în scop informativ din partea Organizatorului şi a partenerilor acestuia pe baza ofertelor sale, conform Politicii de confidențialitate (GDPR), în măsura în care optaţi pentru înscrierea adresei dvs. de email în această funcţionalitate (având posibilitatea de a retrage acordul oricând în modalitățile expuse aici);
 2. Să primiți ocazional SMS-uri în scop informativ din partea Organizatorului şi a partenerilor acestuia, conform Politicii de confidențialitate, pentru anumite campanii punctuale (având posibilitatea de a retrage acordul oricând în modalitățile expuse aici);
 3. Să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră;
 4. Să mențineți și înnoiți, atunci când este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete.
 5. Este interzisă utilizarea site-ului https://jazzinthepark.ro/ în următoarele modalități sau pentru următoarele scopuri:
  1. Cu încălcarea Termenilor și Condițiilor din prezentul document;
  2. Cu încălcarea, în orice modalitate, a prevederilor legale aplicabile sau prin modalități care pot conduce la încălcarea, în orice modalitate, a prevederilor legale aplicabile;
  3. În orice modalitate prin care se acționează în contul și pe seama altei persoane, în special prin utilizarea de nume false, adrese de email false, numere de telefon false etc.
  4. Pentru promovarea sau ascunderea activităților cu caracter ilegal sau imoral;
  5. Pentru a reproduce, în orice fel, interfața site-ului, în vederea inducerii în eroare a utilizatorilor, clienților sau potențialilor clienți ai acestui website;
  6. Pentru a obține acces neautorizat la datele pe care vizitatorii sau clienții noștri ni le-au furnizat în mod voluntar;
  7. Pentru a introduce în sistem programe sau linii de cod malițioase;
  8. Pentru a solicita informații, produse ori servicii ilegale, ori pentru a solicita informații care să acopere o activitate ilegală;
  9. Pentru a obține acces la diferite secțiuni sau subsecțiuni ale site-ului sau la produsele ori serviciile oferite de către noi utilizând proceduri ilegale.
 • Ca utilizator, vă asumați obligativitatea de a nu întreprinde următoarele activităţi:
 1. Să publicați materiale cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 2. Să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informații interzise de prevederile legale în vigoare;
 3. Să publicați o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare sau bunelor moravuri.
 4. LEGISLAȚIE APLICABILĂ și JURISDICȚIE
  • Acești Termeni și Condiții și utilizarea site-ului https://jazzinthepark.ro/ sunt guvernate de legile aflate în vigoare în România. În caz de apariţie a oricărui litigiu referitor la raportul contractual sau rezultat din sau în legătură cu încheierea, interpretarea, executarea ori încetarea acestuia, acesta va fi soluţionat fie prin cereri adresate instanţelor judecătoreşti competente din România.
  • În ceea ce priveşte platforma SOL (de soluţionare online a litigiilor), prezentă în interfaţa acestui website sau formularea unei plângeri adresate ANPC, vă informăm că aceste două modalităţi de soluţionare amiabilă a diferendelor apărute sunt adresate exclusiv consumatorilor.

Acest document a fost actualizat la data de 27.06.2023.

Go to Top

Abonează-te la newsletter

ȘI PRIMEȘTI UN VOUCHER DE 10% REDUCERE
PENTRU ABONAMENT

Competiția Jazz in The Park