Skip to content Skip to footer

ATMOSFERA

Experiența Jazz in the Park de aici, din Parcul Etnografic, este gândită a fi trăită singular, oricât de mare e gașca cu care participi. Există artă și în organizarea unui eveniment, iar artă este subiectivă, fiecare o trăiește și o interpretează în felul lui.

Locația este practic o replică a unui sătuc, cu case, cu ulița, cu biserica centrală. Ne-am gândit la fiecare detaliu, începând din momentul în care intri în parc și ai de parcurs un drum inițiatic, ca apoi să ajungi și să descoperi activități și scene ascunse în ogrăzile și livezile de aici.

La Jazz in the Park nu vii doar să asculți muzică. La noi vii să trăiești muzica, să o experimentezi, să o practici sau doar să o asculți. Tu alegi. 

La noi, poți să vii să refulezi, dar poți veni și doar să te relaxezi.

La noi, toată familia e binevenită. Suntem acel festival la care de la cei mai mici, trecând pe la petrecăreți și ajungând la cei mai mari pasionați de jazz, toată lumea își găsește locul și activitățile. La noi nu se amestecă sunetul de la scenele. Fiecare artist este tratat la fel de important. La noi în festival nu se fumează decât în locurile special amenajate.

Noi promovăm respectul și armonia. Festivalul este microuniversul nostru, felul în care vrem să vedem lumea. Iubim acest eveniment și-l organizăm pentru voi, dar ca și cum l-am face pentru noi!

Atmosfera din Parcul Etnografic de la Jazz in the Park e foarte greu de pus în cuvinte, așa că uite un album cu imagini.

În 2022, am făcut un experiment social. Am dat participanților la festival camere GoPro, să filmeze experiența lor în eveniment. Cu materialele primite, am făcut un mic montaj. Te invităm să-l vezi mai jos!

Uite ce s-a mai scris despre noi:

Go to Top

Abonează-te la newsletter

ȘI PRIMEȘTI UN VOUCHER DE 10% REDUCERE
PENTRU ABONAMENT

Competiția Jazz in The Park