Skip to content Skip to footer

“In the park” is a vibe and we’re gonna fight for it!

Am dat acum câteva zile peste un story al celor de la DOR, un story care m-a pus pe gânduri. Textul acestuia suna cam așa: “Acum un an pe vremea asta, drojdia dispăruse deja din magazine și România raporta 168 de cazuri de coronavirus. Da, în ordinea asta.” Little did we know ce urma, de fapt, să se întâmple. Little did we know că, de fapt, lumea avea să se schimbe, și noi odată cu ea.

Când am anunțat că Jazz in the Park nu o să se întâmple în 2020, pe lângă evidentul reality check, mi-am schimbat cover-ul de Facebook după 5 ani. Recunosc, am o poză preferată și o descriere pe măsură: Being part of something big. Ei bine, acel big thing a fost brusc amânat, iar noi am rămas cu planurile și cu intențiile bune.

Denisa Dan, Production Manager Jazz in the Park

De ce este necesar să facem Jazz in the Park în 2021? Pentru mine răspunsul e cât se poate de simplu: pentru că avem nevoie de el, avem nevoie de un strop de normalitate (of course, adaptată la regulile actuale ale jocului), avem nevoie de astfel de momente pentru a lua o pauză de la cercul acesta vicios al pandemiei. Câteodată chiar trebuie să ne oprim și să avem parte de experiențe frumoase, nu doar de numere, raportări și cazuri. Dacă nu, cred sincer că o s-o luăm razna.

Și, tocmai din acest motiv, noi lucrăm activ pentru Jazz in the Park. Un Jazz in the Park diferit față de ce v-am obișnuit până acum, un festival în care vrem să ducem vibe-ul “in the park” în tot orașul. Așa ne-am gândit și așa ne-am organizat încât totul și toată lumea să fim cât de safe posibil. Bottom line, am ales locurile astfel încât să putem controla numărul de oameni prezenți la eveniment. Am ales locurile astfel încât să fie cât mai naturale și cât de puțin intruzive.

Avem experiența Jazz in the Park Tiny Version și știm că avem un model excelent de bune practici. Avem planuri, ore întregi de măsurători, discuții cu arhitecți, specialiști în sănătate, autorități și research cât încape. Practic, avem scenarii pentru mai toate situațiile și putem adapta Jazz in the Park la fiecare din ele. I find it funny, dar în 2021 dispenserele de dezinfectant, termometrele și marcajele de respectare a distanțării au devenit la fel de basic ca barurile, toaletele sau info pointul. Și da, suntem pregătiți să le facem pe toate. Acestea fiind scrise, “in the park” is a vibe and we’re gonna fight for it! Apoi, ne vom revedea cu toții. De-abia aștept!

#whatatimetobealive

Go to Top

Abonează-te la newsletter

ȘI PRIMEȘTI UN VOUCHER DE 10% REDUCERE
PENTRU ABONAMENT