Skip to content Skip to footer

CORTO.ALTO

Liam Shortall, cunoscut sub numele de scenă corto.alto, își face rapid loc în lumea jazzului. Originar din Glasgow, mixul său unic de jazz tradițional combinat cu elemente electronice și ritmuri sincopate îl face să iasă în evidență. Albumul său de debut, “Bad With Names,” care urmează să fie lansat în octombrie 2024, promite să aducă un suflu nou în jazz cu abordarea sa sinceră și piese care împing limitele genului.

Pe album apar colaborări cu unele dintre cele mai noi talente din Marea Britanie, inclusiv pianistul Fergus McCreadie, nominalizat la Premiul Mercury. Dar muzica lui corto.alto nu este doar despre sunete; rădăcinile sale din Glasgow și moștenirea irlando-spaniolă adaugă o notă personală pieselor sale, ceea ce face ca muzica lui să rezonanțe cu un public divers.

De la performanțe pe scena de la Glastonbury la concerte captivante la Clubul de Jazz Jamboree din Barcelona, corto.alto a făcut deja multe. A avut chiar și un turneu cu sălile pline în Marea Britanie. Apreciat de critici și iubit de figuri importante din jazz, cum ar fi Gilles Peterson, și susținut de platforme mari precum BBC 6 Music, corto.alto nu este doar un alt muzician. El este un inovator gata să redefinească jazzul pentru generația următoare. Pregătește-te să experimentezi ceva cu totul special.

Go to Top

Abonează-te la newsletter

ȘI PRIMEȘTI UN VOUCHER DE 10% REDUCERE
PENTRU ABONAMENT

Festivalul Jazz in The Park