Skip to content Skip to footer

Jazz Family Trio “ShekBand”

Un trio de jazz format din trei adolescenți din Kiev care combină jazzul contemporan cu influențe folclorice ucrainene și energia tânără.

 

ShekBand, sunt un trio din Kiev, format din frații talentați Anna Shekera (pian și harpă la 16 ani), Artem Shekera (contrabas la 18 ani) și Maksym Shekera (tobe, flaut și voce la 14 ani). Deși sunt tineri, cu cel mai mare membru având doar 18 ani, au impresionat deja audiențe mari, reușind să umple cea mai mare sală de muzică din Kiev în iunie 2023.

Performanțele lor aduc un suflu nou jazzului modern, combinând respectul pentru maeștrii genului cu inovații și o prezență scenică plină de bucurie și expresivitate. Înființată în 2015, formația a câștigat numeroase premii internaționale, inclusiv la Jazz Fontanas Panevėžys și Odesa Jazz Fest.

Cu o zi înainte de război, ShekBand au finalizat  primul lor album, „The Inflatable Ram”, lansat global în aprilie 2022. Albumul a fost bine primit în mai multe țări și a fost prezentat în cadrul emisiunii „Open Jazz” de pe RadioFrance. ShekBand continuă să inspire tinerii spre jazz cu un amestec unic de energie, talent și originalitate.

Go to Top

Abonează-te la newsletter

ȘI PRIMEȘTI UN VOUCHER DE 10% REDUCERE
PENTRU ABONAMENT

Festivalul Jazz in The Park