Skip to content Skip to footer

kitti

Artista kitti, recunoscută pentru muzica ei autentică, a câștigat deja două premii importante: “Best Female Breakthrough” la Scottish Music Awards și “Best Jazz Vocalist” la Scottish Jazz Award.

Talentul ei i-a permis să deschidă pentru legende ale muzicii precum Mavis Staples și Van Morrison în 2022, și pentru Rod Stewart la concertele sale din 2023 la Castelul din Edinburgh. Spectacolele live ale lui kitti și înregistrările recente sunt pline de autenticitate și individualitate, reflectând pasiunea și dedicarea sa pentru muzică.

Fiecare interpretare este o explozie de energie, promițând o experiență care stimulează toate simțurile și lasă publicul euforic și inspirat. “Să cânt live este ceea ce am fost născută să fac!”, spune kitti, exprimând dedicarea sa față de arta performanței live.

Cu un album de debut foarte așteptat, programat să fie lansat mai târziu în acest an, kitti continuă să impresioneze și să inspire, consolidându-și locul pe scena muzicală atât în Scoția, cât și pe plan internațional.

Go to Top

Abonează-te la newsletter

ȘI PRIMEȘTI UN VOUCHER DE 10% REDUCERE
PENTRU ABONAMENT

Festivalul Jazz in The Park