Skip to content Skip to footer

Subconscious Trio

Formată din muzicieni din Italia, Bulgaria și Taiwan, trupa Subconscious Trio combină abilitățile tehnice avansate ale membrilor în interpretări de jazz modern.

Este un grup internațional format din Monique Chao (pian, voce, compoziții), Victoria Kirilova (contrabas, compoziții) și Francesca Remigi (tobe, compoziții), fondat în 2015, când căile acestor trei muziciene s-au întâlnit în timpul studiilor de jazz la Milano.

Trio-ul este recunoscut pentru stilul său modern de jazz, combinând tehnici aventuroase și experimentale care aduc un suflu nou genului. Creativitatea lor muzicală se manifestă prin compoziții originale, apreciate pentru dinamismul și profunzimea melodiei și groove-ului.

De-a lungul anilor, Subconscious Trio și-a rafinat sunetul, devenind unul dintre cele mai distinctive și puternice mesaje muzicale din scena jazzului contemporan.

Popularitatea lor a depășit granițele, captivând audiențe globale și atrăgând atenția criticilor de specialitate. Sunt foarte apreciate de editorii și jurnaliștii de jazz din Europa și Asia, iar contribuțiile lor muzicale au fost remarcate în publicații de prestigiu precum Musica Jazz Magazine în Italia, Jazz Zeitung Magazine în Germania și Jazz Critique Magazine în Japonia. De asemenea, albumul lor a fost selectat ca albumul anului cu 4 stele de Jazz Magazine în Franța, consolidând astfel statutul lor în industria muzicală.

Go to Top

Abonează-te la newsletter

ȘI PRIMEȘTI UN VOUCHER DE 10% REDUCERE
PENTRU ABONAMENT

Festivalul Jazz in The Park