Skip to content Skip to footer

FAQ Jazz in the Park 11 

Se pot cumpăra bilete de la fața locului?

Da, la intrarea în Parcul Etnografic sunt disponibile și bilete de o zi și abonamente.

Copiii au intrare gratuită?

Da, copiii până la 14 ani (inclusiv) au intrare gratuită, dar trebuie să fie însoțiți de un adult.

Pot să vin cu animalul de companie?

Da! Chiar te încurajăm. Tot ce te rugăm e să îl ții în lesă pe parcursul festivalului. Tot ce trebuie să faci e să îl ții în lesă și să aduni după el în caz de ceva. :)

Am o problemă cu biletul/abonamentul, pe cine pot să contactez?

Te rugăm să trimiți un mail la [email protected].

Cum ajung la festival?

Festivalul are loc în Parcul Etnografic „Romulus Vuia”, care se află pe strada Tăietura Turcului f.n. Poți să ajungi acolo cu autobuzele 37, 26, 27, 28, 30, 41, 44. Autobuzul 37 va fi suplimentat peste weekend, circulând din 30 în 30 de minute începând cu ora 15:00. Ultimul autobuz pleacă din stația de la Mihai Viteazu Est la 00:00. Vom avea și retur din festival pentru orele 23:15, 23:45, 00:15. Mai poți să ajungi cu mașina proprie (poți parca în parcarea Tetarom, în limita locurilor disponibile), cu Bolt/Uber, cu trotineta electrică, bicicleta etc.

Cum e cu parcarea la festival?

Toată parcarea Tetarom va fi disponibilă pentru cei care aleg să vină cu mașina la festival. Aceasta are aproximativ 1.000 de locuri și va fi semnalată cu bannere și săgeți Jazz in the Park. Nu te încurajăm însă să vii cu mașina, ci cu mijloacele de transport în comun. Atenție! Aleea laterală Parcului Etnografic va fi ÎNCHISĂ traficului în perioada 1-3 septembrie, iar parcarea pe alee va fi interzisă.

Cu ce obiecte am voie în festival?

Ai voie să iei cu tine ghiozdane/rucsăcei, medicamente cu prescripție medicală, steaguri și selfie stick-uri, maximum 500 ml apă în sticlă sigilată, sticle de apă reutilizabile, umbrele (dar nu pot fi deschise în fața scenei), pături, hamace, scaun și șezlong pliabil, cosmetice, inclusiv SPF și deodorante.

Cu ce obiecte nu am voie în festival?

E interzis să aduci în festival droguri, mâncare și băutură, alcool, cuțite, bricege sau arme de orice fel, artificii sau orice fel de explozibil, trotinete, skateboarduri, segway sau hoverboard, graffiti, stickere sau obiecte publicitare, boxe portabile, aparate foto și video profesionale, drone.

Am voie să fumez la festival?

Poate te-ai gândi că nu e o întrebare relevantă, dar fiind într-un loc cu obiecte de patrimoniu, care pot lua foc foarte ușor, în Parcul Etnografic fumatul este permis 𝗱𝗼𝗮𝗿 în zonele special amenajate. Sunt patru la număr și sunt marcate pe harta festivalului.

Până la ce oră ține festivalul?

Petrecem împreună până la 04:00. Concertele se încheie la ora 23:00, iar ulterior ne adunăm la Night Stage, unde DJ-ii noștri iscusiți pun muzică până la 04:00.

 

Care este programul concertelor?

Găsiți mai jos programul tuturor concertelor. Salvați artiștii care v-au făcut curioși și haideți să-i vedeți live.

 

 

Unde se desfășoară activitățile?

Lăsăm mai jos o hartă în care apar toate activitățile din parc și locul în care sunt poziționate.

 

Go to Top

Abonează-te la newsletter

ȘI PRIMEȘTI UN VOUCHER DE 10% REDUCERE
PENTRU ABONAMENT

Competiția Jazz in The Park